Ana Bircall neaga ca e protagonista din filmul deocheat

Intr-o postare anterioara am relatat despre o intrebare pe care i-am adresat-o doamnei Ana Birchall, candidata PSD pe colegiul uninominal din Statele Unite si Australia, daca a fost sau nu ea protagonista din filmul deocheat care a circulat pe internet. Intreaga postare poate fi cititi aici: Intrebare directa pentru candidata PSD Ana Birchall.

Doamna Ana Birchall mi-a raspuns prompt la mesaj pe grupul Free Press Romania negand si dezmintind categoric orice legatura cu respectivul film, insa fiind plecat si neavand acces la internet pana acum nu i-am putut posta mesajul pe blog asa cum am promis. Mai jos gasiti integral mesajul domniei sale. 

From: Ana Birchall <birchallana@ yahoo.com>
Subject: [Free_Press_Romania] Re: cititi atent, respectati deontologia/ Pentru doamna Ana Birchall
To: Free_Press_Romania@ yahoogroups.com
Date: Thursday, November 13, 2008, 10:55 PM

Stimate domnule Dabacan,
initiativa de a dialoga pe acest forum o datorez domnului Bouleanu care mi-a adresat o invitatie de a participa la discutii. Ii multumesc altfel  nu stiam de existenta forumului.
 
Referitor la intrebarea dvs. ma surprinde si nu vreau sa cred ca mi-ati adresat-o doar din dorinta de a reactiva unul dintre cele mai josnice si marsave atacuri care au fost inscenate si instrumentate la adresa mea si a familiei mele.
 
Daca v-ati uita cu atentie si buna credinta pe site-ul meu ati observa ca inca din data de 21 septembrie (dupa ce am ajuns in  Bucuresti de la un deces in familie si am avut acces la internet) am remis publicitatii o declaratie in care spun foarte clar ca nu sunt eu in acea mizerie de film. Mai mult, pentru a inlatura orice dubii am efecutat o expertiza judiciara realizata de unul dintre cei mai buni expertii din Institutul Medico Legal si Ministerul Justitiei. Concluziile acestei expertize au fost de asemenea date publicitatii.
 
Atasez cele 2 documente pentru corecta informare a colegilor de pe acest forum.
 
Pentru a inlatura orice dubii si pentru a raspunde tuturor intrebarilor referitoare la acest subiect, vreau sa precizez foarte clar urmatoarele:

1. Nu eu sunt protagonista filmuletului cu pricina, iar cei care ma cunosc cu adevarat stiu cu siguranta acest lucru. Filmuletul este o facatura suta la suta, menita sa-mi distruga cariera politica

2. Reactiile mele referitoare la filmulet n-au fost foarte numeroase pentru ca acesta n-a lovit numai in mine, ci si in familia mea. Pentru a-mi proteja copilul minor si sotul, pe care ii iubesc foarte mult, am luat decizia sa nu fac alte comentarii decat cele absolut necesare. O astfel de mizerie nu merita comentata.

La data de 18 septembrie 2008, jurnalistul Iosif Buble posta pe un blog aparent personal (blog pe care, din 22 iulie si pana in prezent, exista nu mai putin de 17 postari tendentioase si 0 stiri pozitive sau neutre despre) un filmulet obscen, cu un vadit continut pornografic, speculand ca eu as fi protagonista acelei mizerii josnice.

In goana dupa faima sau poate manati de alte interese, si alti bloggeri si cateva cotidiene centrale au preluat acest subiect scandalos, punandu-ma la stalpul infamie.

Acesta a fost apogeul atacurilor orchestrate impotriva mea si a familiei mele de mai bine de un an de zile, cu scopul direct de a ma defaima si a-mi distruge cariera politica.

Multi m-au intrebat si chiar au speculat de ce nu am ripostat imediat. Asa cum am mai spus, reactiile mele referitoare la aceasta mizerie de o vulgaritate extrema n-au fost foarte numeroase pentru ca aceasta n-a lovit numai in mine, ci si in familia mea. Pentru a-mi proteja copilul minor si sotul, am luat decizia sa nu fac alte comentarii decat cele absolut necesare. Raman la parerea ca o astfel de mizerie nu merita comentata. Mai mult, in aceeasi perioada am avut un eveniment foarte trist in familia mea: un deces.

Fara sa ma plang si fara sa arunc cu vorbe goale, prezint astazi rezultatele expertizei efectuate la solicitarea mea de catre unul dintre cei mai buni experti criminalisti din Romania, autorizat in conditiile legii de catre Miniserul Justitie, cu o experienta profesionala de peste 33 de ani in grafica si tehnica documentelor, traseologie si balistica.

Din pacata, din motive pe care nu le inteleg calculatorul meu imi retrimite doc. atasat. Dar puteti gasi aceste concluzii pe site-ul meu personal www.anabirchall. ro

Vreau sa cred ca nu doriti sa continuati campania de denigrare, atacurile mizerabile si josnice concertate la adresa mea inca din luna mai a acestui an, sa manipulati si sa dezinformati colegii de pe acest forum desi nu imi pot explica de ce ati atasat acum link-ul acestui film.

Sunt convinsa ca stiti ca punerea in circulatie a unor astfel de materiale calomnioase si defaimatoare, care imi aduc grave prejudicii mie si familiei mele, sunt sub incidenta legii. Precizez ca avocatii mei lucreaza deja la acest caz si toti cei care, dintr-un motiv sau altul, m-au calomniat si mi-au defaimat numele vor raspunde in fata legii asa cum este normal.

In speranta ca demersul dvs.nu a fost rau intentionat si cu incredere ca sunteti interesat de proiectele si propunerile mele pentru romanii din acest colegiu si nu de cancan-uri ieftine si inscenari denigratoare va astept propunerile si sugestiile.

Ana Birchall

Advertisements

One Response

  1. Cred ca acum domnule Dabacan v-ati lamurit cu aceasta intrebare care va interesa asa de mult si as fi incantat daca ati raspunde si noua celor care comentam ca la postul precedent nu ati comunicat cu cei care scriu.Trecand la lucruri serioase o mare personalitate ANTHONY GIDDENS a facut un statement referitor la Ana Birchall care cred eu ca spune multe despre valoarea dumneai.
    Ana Birchall is an outstanding politician of the younger generation who is one of the foremost voices for reform in Romania. She enjoyed an exceptional educational career before going into politics, having graduated with a doctorate from Yale University Law School. She is well-known in many countries apart from Romania, having played a prominent part in Policy Network, a think-tank which organises debates featuring progressive politicans from a divesrity of European states. Her belief is that education must play a key role in Romania’s future, so that opportunities must be opened up to all. She is set to make a major impact in politics in her own country, but also on the international scene. Anthony Giddens

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: