Georgienii au doborat un avion rus Tupolev TU-22m construit de sovietici sa poarte bombe nucleare

Intr-un comunicat de presa al Guvernului Georgian publicat pe un site care inca nu fost “doborat” de hackerii rusi se afirma ca armata georgiana a doborat un avion rus Tupolev TU-22m care a fost special conceput de sovietici pentru a purta bombe nucleare.

Avion Tupolev TU-22m

Avion Tupolev TU-22m

Doborarea respectivului avion de lupta rus a fost initial negata de reprezentantii armatei ruse. In jurul orelor 11:00 insa reprezentantii Cartierului general rus au confirmat pierderea a doua avioane, unul dintre ele Tupolve TU-22m.

Armata georgiana afirma insa ca a doborat in decursul zilei de 9 august un numar de 10 avioane rusesti si a capturat pana in prezent 3 piloti rusi. Unul dintre ei a fost deja prezentat pe canalele de televiziune georgiene: Primul pilot rus capturat prezentat la televiziunea georgiana

 

In acelasi comunicat de presa Guvernul Georgiei mai mentioneaza ca un numar mare de voluntari din Europa de Est se strang pregatindu-se pentru a veni in Georgia sa apere populatia civila de agresiunea Rusiei. “Acesti luptatori au pregatire militara si sunt gata sa ajute Guvernul Georgiei in orice fel“, se afirma in comunicat.

Din pacate, datorita faptului ca toate site-urile de stiri georgiene sunt “doborate” de hackerii rusi, nu am putut verifica aceasta informatie si din alte surse.

Mircea Dabacan
Jurnalist Independent
https://mirceadabacan.wordpress.com

Advertisements

One Response

  1. nu le facea nimic era in patrulare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: