Generalul armatei 58 ruse ranit de armata georgiana

Comandantul armatei a 58-a rusa trimisa sa ajute separatistii din Osetia de Sud sa lupte impotriva Georgiei a fost ranit sambata intr-un schimb de focuri cu fortele georgiene, afirma televiziunea nationala rusa.

Lt. General Anatoly Khrulyov a fost ranit cand coloana de vehicule blindate din armata a 58-a rusa in care se afla a fost atacata de forte georgiene in afara orasului Thinvali, capitala Osetiei de Sud, a afirmat in primele ore ale zilei de duminica canalul de televiziune rus Vesti-24.

Nu se stie inca cat de serios a fost ranit.

 

Autoritatile Osetiei de Sud afirma ca ultimele lupte cu armata georgiana de la periferia sudica a orasului Thinvali s-au incheiat sambata noaptea, orasul fiind astfel preluat de fortele osete. Site-ul separatistilor www.cominf.org afirma ca armata georgiana a pierdut 12 tancuri si un bombardier in lupta.

De partea cealalta, armata georgiana informeaza ca a distrus ieri dimineata peste 40 de tancuri rusesti in preajma tunelului Riki (lucru confirmat si din alte surse) si a doborat pana in prezent 10 avioane rusesti si capturat 3 piloti.

Lupta continua.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: